Как може Цветанов да каже такова нещо, че няма кой да

...
Как може Цветанов да каже такова нещо, че няма кой да
Коментари Харесай

Борисов: Как може Цветанов да каже такова нещо? Може да го накаже Господ, мога да го накажа и аз!

Как може Цветанов да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Първо - може да ни накаже Господ, може да ни санкционират хората, мога да го санкционира и аз! И го наказах с оптималната суровост. Другото е работа на партиите, на Изплнителната комисия, на симпатизантите. 
 Борисов след КСНС: Предложеното беше избирателен подарък за Нинова  Радев: Апартаментгейт е единствено върхът на айсберга на същинската корупция и не може да се лекува с оставки  Цветанов: Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването " Панорама " от 29 март. Тогава в ефира на Българска национална телевизия Цветанов разяснява: " Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже. Един народен представител не може да бъде осъден, тъй като решението за излизане от Народното събрание е персонално волеизявление на народния представител ".

По време на изключителното си изказване от Министерски съвет довечера, предизвикано от Консултативния съвет за национална сигурност при президента, Борисов разгласи, че се е срещнал с изявлението на Цветанов пред Българска национална телевизия чак през днешния ден:

" Сега дори, преди да вляза, тъй като не бях гледал " Панорама ", ми споделиха това, където... Цветанов, че имаше рожден ден днеска, да му е цветущ. Аз по този начин му го честитих, да го запитвам по какъв начин може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Първо - може да ни накаже Господ, може да ни санкционират хората, мога да го санкционира и аз! И го наказах с оптималната суровост. Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите. Така че към моите съм извънредно непоколебим! Не стоя зад тях и да крещя: Ние сме....айде да не приказваме. "

На госпожа Цачева даже не й разреших да се върне като народен представител в Народното събрание - по тази причина, че си е избрала апартамент на ров. Дори това не й разреших! - разяснява още Бойко Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР